+45 41 33 40 63 Info@onesf.dk
Komplet webløsning – fra råd og vejleding, til færdig webløsning

Dansk El-tavle forening

Dansk El-Tavle Forening er en brancheforening, for den danske el-tavle branche. Opgaven er derfor løst med afsæt i foreningens identitet, med fokus på at være ligetil, og informationsgivende. Kravene fra foreningens side var, at arbejdsbyrden rent administrativt skulle lettes, og der skulle skabes markante medlemsfordele.

Se slideren nedenfor, hvor de fire vigtigste ting fra opgaven beskrives.

Forside

Forsiden har ligesom alle sider, et sidehoved fra sponsorer, der skifter tilfældigt, ved indlæsning af siden. Samt seks reklamer der vises fra sponsorer – også tilfældigt.

Medlemsoversigt

For at gøre medlemmerne synlige, for kunder såvel som leverandører, er der lavet et oversigtskort, hvor man kan søge efter postnummer og medlemstype, hvor der linkes til medlemmets hjemmeside, samt Google Maps.

Tilmelding

Foreningen har førhen registreret tilmeldinger til begivenheder, gennem mail og Excel. Det styres nu fuldautomatisk ved hjælp af log-ind delen af siden.
Nu udskrives en liste med deltagere og der spares mellem 1 og 2 timers arbejde ved hver begivenhed.

Handelsdel

Til fordel for medlemmerne er der oprettet en handelsplatform til indbyrdes handel i mellem medlemmerne. En del til demoprodukter og andre varer tilovers, da det er enheder med høj stykpris, og en del til udveksling af ansatte ved travle og mindre travle perioder.

Lad os gennemgå din
Webløsning

12 + 11 =

WordPress Lightbox